Skip to main content

Voor personal training in Haarlem is Stephan Koolbergen PT je adres

Er kunnen zoveel redenen zijn om te kiezen voor sporten onder begeleiding van een personal trainer. Zo kun je ongemotiveerd zijn en een stok achter de deur nodig hebben, je hebt begeleiding nodig in het op de juiste manier uitvoeren van je oefeningen, je hebt ondersteuning nodig bij afvallen of je wilt juist meer variatie in je trainingen hebben. Wat je reden ook is, voor personal training in Haarlem is Stephan Koolbergen PT de plaats waar je moet zijn.

Wij helpen je graag

De gezichten achter Stephan Koolbergen PT weten als geen ander hoe makkelijk het is om verkeerd te sporten met overbelasting en blessures als gevolg. Dit is uiteindelijk ook een van de beweegredenen geweest om te starten met personal training in Haarlem. Wij helpen je graag dergelijke fouten te voorkomen door je te ondersteunen bij het trainen met de juiste techniek en de juiste vorm. Verder zijn wij het adres om te gaan sporten als je enkele kilo’s wilt verliezen of wanneer je juist erg veel gewicht kwijt wilt, wij zijn expert in gewichtsverlies en spieropbouw. Ook wanneer je al regelmatig sport, maar juist de variatie en het plezier in sporten mist, kunnen wij je helpen met een uitdagende en gevarieerde manier van trainen.

Alleen of samen

Sporten moet leuk, maar ook uitdagend zijn. We baseren de trainingen op wat jij aankunt. Is de training te licht, dan bereik je weinig tot geen resultaten, echter is de training te zwaar, dan ligt het gevaar van blessures op de loer. Wij zullen er voor waken dat de gulden middenweg hierin gevonden wordt. Wil je liever niet alleen, maar in een kleine groep trainen, dan kun je bij ons de small group training volgen.

[vc_empty_space][vc_single_image image=”2219″ img_size=”600×400″]
[vc_empty_space]

Starten met personal training in Haarlem

Ga jij de uitdaging aan en wil je op sportief gebied je persoonlijke doelstellingen nastreven, dan neem je direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak stellen we je persoonlijke doelen vast en bepalen we het te volgen programma. Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website.

[vc_empty_space]

Vraag een proefles aan!

[stm_contact_form7 form_id=”168″ css=”.vc_custom_1524129001680{margin-top: -143px !important;padding-top: 38px !important;padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”]