Skip to main content

Stephan Koolbergen PT, voor personal training in Hoofddorp

Heb je al meerdere pogingen ondernomen om die extra kilo’s kwijt te raken en ben je na verloop van tijd de motivatie kwijt om te sporten? Verlies je de motivatie doordat de oefeningen saai en eentonig worden? Kies voor personal training in Hoofddorp bij Stephan Koolbergen PT en bereik dit keer wél je doelen.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Al doende leert men, zo gold dit ook bij de personal trainer van Stephan Koolbergen PT. Na jaren van sporten en de bijbehorende fouten, zoals overbelasting, slechte voeding, blessures en ga zo maar door, was het tijd om anderen te ondersteunen bij het voorkomen van deze fouten. Voor gewichtsverlies & spieropbouw, techniek & houding en trainingsvariatie & plezier, kies je voor personal training in Stephan Koolbergen PT. Wij helpen je graag door je te motiveren en je te verrassen met trainingen die helpen om je op je eigen niveau naar je doelen toe te laten werken.

De samenwerking met personal training in Hoofddorp

De manier waarop wij personal training in Hoofddorp gaan aanpakken, ligt aan wat je doelen zijn. Wat verwacht je met personal training? Wil je gewicht verliezen, dan gaan we aan de slag met een volledig gepersonaliseerd 90 dagen durend programma waarbij Stephan Koolbergen PT je van A tot Z begeleid. Wil je gewoon een gevarieerde training met daarbij focus op techniek en uitvoering, dan helpen we je hier graag bij. Onze expertise ligt hierbij bij maximaal trainen met de juiste houding en vorm. Ook wanneer je toch liever niet alleen traint, zit je bij ons goed. Kies in dat geval voor small group training.

[vc_empty_space][vc_single_image image=”2317″ img_size=”600×400″]
[vc_empty_space]

Contact opnemen voor personal training in Hoofddorp

Ben je er klaar voor, voor meer energie, minder gewicht of een betere houding? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen stellen we doelen vast en gaan we er aan werken om op jouw niveau de doelen te bereiken. Neem dan ook snel contact met ons op, per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website. Laten we snel aan de slag gaan!

[vc_empty_space]

Vraag een proefles aan!

[stm_contact_form7 form_id=”168″ css=”.vc_custom_1524129001680{margin-top: -143px !important;padding-top: 38px !important;padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #ffffff !important;}”]