Over mij

Personal Trainer Steve uit Hoofddorp | Personal Training Hoofddorp

Steve PT

Personal Trainer in Hoofddorp

Mijn naam is Stephan Koolbergen en ik ben nu ruim een jaar actief als Personal Trainer in Hoofddorp. Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf en over de ontwikkeling die ik heb gehad die heeft geleid naar mijn werk als Personal Trainer in Hoofddorp. Op de andere pagina’s kan je meer lezen over het aanbod, tarieven en de locatie waar ik Personal Training in Hoofddorp geef. Bekijk mijn Instagram om voorbeelden van oefeningen te zien.

Mijn eerste kennismaking met fitness was al op jonge leeftijd. Ik was 12 jaar oud toen ik voor het eerst een sportschool in stapte. Niet goed wetende wat te doen en hoe je de verschillende oefeningen het beste kon uitvoeren. Van de sportleraar kreeg ik een basisschema en ik ging rustig, set voor set, het lijstje af. Steeds meer kreeg ik de behoefte om mezelf te verbeteren en meer uit elke training te halen. Ik kocht Nederlandse en buitenlandse tijdschriften om meer informatie te winnen over fitness in het algemeen. Met de ervaringen die ik opdeed, het trainen met veel verschillende mensen en stijlen, vergrootte mijn kennis met de dag.

Uiteindelijk heb ik door mijn zeer brede ervaring en kennis de stap gemaakt om Personal Trainer in Hoofddorp te worden en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik had in eerste instantie niet gedacht dat je zonder lange studie in aanmerking kon komen als Personal Trainer. Nadat ik verschillende trainers aan het werk had gezien, en zag dat er veel uit het boekje werd gedaan maar dat ze verder weinig tot geen ervaring hebben in het trainen zelf, vroeg ik meteen een studie aan. Als je het mij vraagt is er een zeer groot verschil of je training uit een boekje leert of dat je al bijna 20 jaar dagelijks de sportschool binnenloopt. Ik heb alle fitness fouten gemaakt, blessures gehad, overbelasting, slechte voeding en verkeerde houdingen. Door fouten te maken leer je meer.

Vandaag de dag train ik als Personal Trainer in Hoofddorp dagelijks mensen met uitstekende resultaten. Elke klant maakt elke training weer stappen en leert elke training nieuwe dingen. Dat is dus onmogelijk met een basisschema wat de meeste trainers voorschrijven. De wisselde trainingen met persoonlijke oefeningen maakt het leuk en uitdagend. Er worden geen oefeningen gedaan die je niet wilt. De resultaten spreken voor zich.Voor jong en oud, voor dik en dun, afvallen of aankomen, conditie of krachtopbouw.

Ben jij dus op zoek naar een Personal Trainer in Hoofddorp? Aarzel dan niet langer en meld jezelf aan via het formulier onderaan deze pagina. Tijdens een eerste kennismaking kunnen we eenvoudig een plan maken op basis van jouw behoeften, wensen en lichaamstype.

Creƫer met mijn personal training en
enthousiaste coaching een blijvend resultaat!

Vraag een proefles aan!

Het is tijd om aan je gezondheid te werken! Stuur mij een bericht via het formulier en ik neem contact op voor een afspraak.