Skip to main content
groepslessen in Hoofddorp-Stephan

In onze dynamische damesgroepslessen draait alles om het omarmen en versterken van jouw lichaam, ongeacht je niveau of achtergrond. Of je nu traint voor een sterker, strakker lichaam of gewoon plezier wilt hebben terwijl je werkt aan je gezondheid, onze booty en full body groepslessen zijn ontworpen om je kracht, energie en zelfvertrouwen te vergroten.

Onze booty classes richten zich specifiek op het versterken en vormen van de bilspieren, waardoor je niet alleen een krachtiger onderlichaam ontwikkelt, maar ook je houding verbetert en blessures helpt voorkomen. Met gerichte oefeningen en gepassioneerde instructeurs zorgen we ervoor dat elke beweging doelgericht en effectief is, terwijl we een leuke en ondersteunende sfeer behouden.

Onze full body dames groepslessen omvatten een mix van cardio, kracht en flexibiliteitsoefeningen die je hele lichaam uitdagen en transformeren. Of je nu streeft naar meer uithoudingsvermogen, spieropbouw of gewichtsverlies, deze lessen bieden een holistische benadering van fitness. Onze instructeurs zijn er om je te begeleiden en te inspireren terwijl je werkt aan een sterker, gezonder lichaam.

In beide lessen staat gemeenschap, plezier en empowerment centraal. Het gaat niet alleen om de fysieke resultaten, maar ook om het creƫren van een ondersteunende omgeving waarin elke deelnemer zich welkom voelt en haar fitnessdoelen kan bereiken, terwijl ze geniet van de reis naar een gezondere levensstijl. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze groepslessen en samen met ons te werken aan een sterkere, stralendere versie van jezelf.

Personal Trainer (Senior Coach) Steve