Skip to main content
fitness_bootyque_logo_WIT

Steve
Personal Trainer in Hoofddorp

Over mij als Personal Trainer (Senior Coach)

Mijn naam is Stephan Koolbergen en ik ben nu ruim zeven jaar actief als Personal Trainer in Hoofddorp. Op deze pagina vertel ik wat over mijzelf en over de ontwikkeling die ik heb gehad die heeft geleid naar mijn werk als Personal Trainer in Hoofddorp.

Kennismaking met fitness

Mijn eerste kennismaking met fitness was al op jonge leeftijd. Ik was 12 jaar oud toen ik voor het eerst een sportschool in stapte. Niet goed wetende wat te doen en hoe je de verschillende oefeningen het beste kon uitvoeren.

“Van de sportleraar kreeg ik een basisschema en ik ging rustig, set voor set, het lijstje af. Steeds meer kreeg ik de behoefte om mezelf te verbeteren en meer uit elke training te halen. Ik kocht Nederlandse en buitenlandse tijdschriften om meer informatie te winnen over fitness in het algemeen. Met de ervaringen die ik opdeed, het trainen met veel verschillende mensen en stijlen, vergrootte mijn kennis met de dag.

Uiteindelijk heb ik door mijn zeer brede ervaring en kennis de stap gemaakt om Personal Trainer in Hoofddorp te worden en van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Nadat ik verschillende trainers aan het werk had gezien, en zag dat er veel uit het boekje werd gedaan maar dat ze verder weinig tot geen ervaring hebben in het trainen zelf, vroeg ik meteen een studie aan. Als je het mij vraagt is er een zeer groot verschil of je training uit een boekje leert of dat je al bijna 20 jaar dagelijks de sportschool binnenloopt.”

"Samen Sterk, Samen Fit: Onze Team PT zet jou op weg naar succes!"

“Ik heb alle fitness fouten gemaakt, blessures gehad, overbelasting, slechte voeding en verkeerde houdingen. Door fouten te maken leer je meer. Vandaag de dag train ik als Personal Trainer in Hoofddorp dagelijks de mensen met uitstekende resultaten. Elke klant maakt elke training weer met stappen en leert elke training nieuwe dingen.

Dat is dus onmogelijk met een basisschema wat de meeste trainers voorschrijven. De wisselde trainingen met persoonlijke oefeningen maakt het leuk en uitdagend. Er worden geen oefeningen gedaan die je niet wilt. De resultaten spreken voor zich. Voor jong en oud, voor dik en dun, afvallen of aankomen, conditie of krachtopbouw.

Ben jij dus op zoek naar een Personal Trainer in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Haarlem? Aarzel dan niet langer en meld jezelf aan via het formulier onderaan deze pagina. Tijdens een eerste kennismaking kunnen we eenvoudig een plan maken op basis van jouw behoeften, wensen en lichaamstype.”

Stephan KoolbergenPersonal Trainer in hoofddorp

Personal Trainer (Senior Coach) Steve